Jaké jsou různé typy frézování v obráběcí dílně?

Čas vydání: 2022-08-20 15:45:43  Hity: 42

Počítačové numerické obrábění (CNC) je důležitý proces pro tváření kovových dílů z různých plastových a kompozitních materiálů. CNC obrábění zajišťuje vysoký stupeň opakovatelnosti a přesnosti, což je ideální pro různé výrobní aplikace. CNC obrábění je komplexní termín pro různé obráběcí procesy, jako je CNC soustružení, CNC frézování a CNC vrtání. CNC frézování je důležitým CNC obráběcím procesem pro výrobu průmyslových a takových komerčních komponent. HavinCity in Germanyg Hodně řekl, možná to souvisí s-Co se CNC používá pro obráběcí proces? Jaké typy CNC frézování se provádí v dílně?


Přehled procesu frézování obráběcích strojů

CNC frézování zajišťuje dokončení a výkon, což z něj dělá ideální obráběcí proces pro většinu CNC obrábění. V tomto procesu bodové řezání řezá a pomáhá používat více rotačních nástrojů a pomáhá používat více obráběcích strojů k výrobě obráběcích nástrojů do požadovaného tvaru. U frézek je stejná orientace obvykle poskytována rotačním nástrojem. CNC stroj a mělký a plochý typ vhodný pro spodní dluh.


CNC frézování je dále rozděleno do různých typů na základě různých tvarů, které vytváříte. Další část popisuje některé běžné typy CNC frézovacích procesů a výsledky prováděné CNC obráběcími dílnami.


Obráběcí dílna provádí různé typy frézovacích procesů obráběcích strojů

Níže je uvedeno několik běžných typů CNC frézovacích operací prováděných CNC obráběcími dílnami.


Čelní frézování:

Čelní frézování plochých a plochých ploch. Tento typ frézování je také známý jako deskové frézování. Podle pohybu mezi dílem a materiálem lze ploché frézování rozdělit na dolové frézování a dolové frézování.


Čelní frézování:

Při povrchovém frézování se používá pro transparentní a všeobecné frézování materiálových ploch. Leštění na povrchové broušení, kdee materiál je odstraněn z povrchů nástrojů pomocí široké škály nástrojů. Na řezání surovin.


Trans Nano:

Křížové destičky využívají bočního frézování a jejich obráběcích schopností. Nastavení řezné hrany je umístěno ve dvou různých typech k frézování.


Jen frézované:

Nástroje používané v tomto procesu mají různé průměry a otáčky frézy se vypočítají na nástroji největším průměrem nástroje.


Formové frézování:

Při frézování se nástroje používají k výrobě dílů s nepravidelnými tvary. Nástroje používané k tomuto účelu mohou mít zaoblené, konvexní a konkávní rohy.


Frézování konců:

CNC může provádět boční, široké a úzké obrábění a kanálové obrábění s kapacitou. Může být vertikální, horizontální nebo v úhlu ke stolu.


Úhlové frézování:

U tohoto typu frézy lze použít k řezání na povrchu s určitým úhlem. Má jednoduché nebo dvojité rohy. Používá se k frézování plochých drážek také ne kolmých na polohu, kdee je vytvořena transparentnost.


T-frézování drážek:

V tomto typu případě se frézovaná špička používá k vytvoření rovně řezaného kruhového kanálu v řezné hraně. V provozu T-drážková fréza je napájena přes frézovací kotouč na médiu-velikosti štěrbiny a poté vyfrézovány z dalšího okraje nebo okraje.


Každý z výše uvedených procesů má typickou aplikaci CNC frézování, pokud jej rozsáhlě používáte ve své CNC obráběcí dílně, dozvědět se o ní více. Cut Your Machine Shop v Illia a státě Erie, Ohio poskytuje přesné obrábění CNC obráběcí služby v Illia a State a používá různé CNC obrábění.


Předchozí: Jak vědět, jak zlepšit efektiv...

další: Co je CNC frézování a jak fung...